Utsolgt

Vinnerprosjektet Myklebust BKS6

På Jåsund-halvøya, mellom Hafrsfjord bru og Tananger Ring, har vi 10 leiligheter med sørvendt balkong/terrasse for salg. Fast p-plass m/mulighet for elbil-lading.

 

PRIS

2 290 000 kr - 3 250 000 kr

Totalpris
2 309 140 kr - 3 269 140 kr

Utsolgt!

NØKKELINFO

Alvakroken 86 og 88, 4057 Tananger

Soverom: 1-2
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eier (Selveier)
Primærrom: 46 - 73 m²
Bruksareal: 46 -73 m²

Beliggenhet

Bebyggelsen ligger i maritime omgivelser og er tilpasset terreng og klima. Reguleringen er gjort med tanke på å sikre flest mulig sjøutsikt og samtidig dempe vinden inne i bebyggelsen.

Langs sjøen ligger egen kyststi som strekker seg fra Tananger havn til Hafrsfjord bru. Den flotte turstien slynger seg mellom bebyggelsen og havet. Her ligger til rette for flotte turer og nyte nærheten til sjø og kystlandskap. Eller hva med å ta seg en dukkert i sjøbadet.

Bussveien gir et godt kollektivtilbud til beboerne.

 

 

DETALJER

Leilighet 45 m²
Vi har 4 leiligheter av denne typen. Inngang fra bakkeplan eller i 2. etg. Gang, soverom og baderom. Kjøkken og stue i åpen løsning og med utgang til sørvendt balkong. Leilighetene i 1. etg. har sportsbod ved inngangsparti. Leilighetene i 2. etg. har sportsbod i u. etg.

Leilighet 62 m²
Vi har 4 leiligheter av denne typen. Inngang fra bakkeplan eller i 2. etg. Gang, 2 soverom og baderom. Kjøkkenet ligger skjermet fra stuen. Vindu på 2 av veggene, noe som gir ekstra godt lys inn til oppholdsrommet. Fra stuen har man utgang til sørvendt balkong. Leilighetene i 1. etg. har sportsbod ved inngangsparti. Leilighetene i 2. etg. har sportsbod i u. etg.

Leilighet 73 m²
Vi har kun 2 leiligheter av denne typen. Inngang èn etasje ned fra bakkeplan. Gang med direkte tilkomst til badet. 2 soverom, hvorav hovedsoverom med walkin-garderobe. Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til stor (30m²), sørvendt terrasse, samt fremtidig hageareal. Store vindusflater bidrar til gode lysforhold. Sportsbod ved inngangsdøren.

Felles sykkelparkering ved inngangspartiene.

Det vil bli mulighet for individuelle løsninger/tilvalg på malerarbeider, kjøkken, bad, garderobe, farger på innvendige vegger, parkett, fliser, elektro og sanitær. Dette utføres i en kundebehandlerperiode før oppstart av boligen.

INTERESSERT?

Gi lyd så tar vi kontakt med deg i dag!

Forespørsel megler