Byggfornyelse / tilbygg / påbygg

Hjem » Byggfornyelse / tilbygg / påbygg

Rygehus Byggfornyelse har hovedfokus på påbygg, oppussing, samt boliger der hvor kunden selv har tomt.

Vi tilbyr

Byggfornyelse

Har du kjøpt et gammelt hus som du ønsker å rehabilitere til moderne standard? Vi har lang erfaring med å koble nytt og gammelt sammen.

Ta kontakt med oss, så kommer vi på gratis befaring. Vi kommer med forslag til gode, spenstige løsninger, basert på dine ønsker og behov.

Ombygging

I mange tilfeller er det ønskelig eller hensiktsmessig å bygge det gamle huset helt om. Tilrettelegging av huset for tilgjengelig boenhet vil kunne bidra til at dere eller andre kan benytte boligen gjennom et helt liv. Byggteknisk forskrift (TEK) omhandler dette, og vi har lang erfaring og kunnskap i å oppgradere boligen til gjeldene forskrifter.

Kanskje bare deler av boligen skal tilrettelegges? Vi gir råd og sørger for skreddersydd løsning for dine ønsker og behov. Kanskje du vil at vi skal ta en titt?

Kanskje kan det være en god idé å bygge generasjonsbolig? Ofte kan relativt enkle grep gi huset en godkjent utleieleilighet.  Vi hjelper dere med alt fra ideskisser hos arkitekt til et ferdig produkt utført av oss og våre dyktige samarbeidspartnere.

Påbygg og tilbygg

Har man plass på tomten, og reguleringsbestemmelser gir åpning for det, kan tilbygg være en god løsning. Vi kan løfte taket, og gjerne bygge på en etasje. Når du bestemmer deg for en stor ombygging, er det mulig å tenke helt nytt. Både med romløsning og materialvalg blir det nesten samme muligheter som å bygge nytt hus.

Det gir kjærkommen plass innvendig, og utvendig kan du gjerne få den lune kroken som du har ønsket deg. Sammen med våre arkitekter sørger vi for at du får oppfylt dine ønsker og behov.

Andre tjenester

Gode grunner til rehabilitering

Det kan være mange grunner for å gå i gang med rehabiliteringsarbeider i huset ditt.

Oppgradering til moderne standard, behov for mer plass eller rett og slett et ønske om å fornye huset eller deler av huset. Rehabilitering forlenger levetiden til huset. energibesparelser og på sikt bedre økonomi. 

Aktuelt

vinduer

Energikrav i boliger: Hvordan møte fremtidens krav

I fremtiden vil det stilles stadig strengere energikrav til eksisterende boliger ved...
Bytte vinduer og dører

Bytte vinduer og dører: Investering i energibesparelse og komfort

Å investere i en oppgradering ved bytte av vinduer og dører kan...
Påbygg og tilbygg av boliger

Påbygg og tilbygg av boliger

Påbygg og tilbygg av boliger er en betydelig investering som kan gi...

Tett samarbeid og fagkompetanse er nøkkelen

Vårt fagmiljø har mange års erfaring med rehabilitering og fornyelse av boliger. Tett samarbeid med deg som kunde, arkitekt og vårt tekniske miljø, gir spenstige løsninger som samtidig er rasjonelle og effektive å bygge.

At vi foreslår effektive energitiltak i prosjekteringsfasen er også en selvfølge for oss.

Vi ønsker å planlegge først, og så bygge. Dette gir gode og rasjonelle byggeprosesser. I vårt fagmiljø har alle en praktisk utdannelse i bunnen, og våre tømrere er fagarbeidere med høy grad av fagstolthet.

Våre samarbeidspartnere er lokale aktører som forstår hvordan vi ønsker å ha våre byggeplasser.

Kontakt Rygehus Byggfornyelse

For mer informasjon og gratis befaring, ta kontakt med Øyvind Hoelgaard på telefon 95 11 90 07 eller oyvind@rygehus.no.

Send oss gjerne en melding via skjema så hører du fra oss.